Ikaalisten Nouseva-Voiman ja Kooveen yhteisjoukkue Impivaaran viestin voittoon

person Otto Itkonen calendar_today 14.6.2020
Onnittelut voittajajoukkueelle!

Yli neljätoistatuntisen suunnistusrepeämän tuloksena ennakkosuosikkina kisaan läheteneen Ikaalisten Nouseva-Voiman, eli ”Nouskin”, ja Kooveen yhteisjoukkueen ankkuri Evely Kaasiku saapui maaliin ensimmäisenä Impivaaran urheilukentälle ja varmisti joukkueen paikan suunnistushistoriassa. Mukaan lähti myös Impivaaran viestin upea kultainen hirvi -kiertopalkinto.

Vaikka viimeisenä kisaan lähetenyt joukkue saapuikin ensimmäisenä maaliin, olivat rankisijoituksen perusteella lasketut aikahyvitykset tehneet tehtävänsä, sillä kilpailun jännitys säilyi loppuun asti ja maalissa ero toiseksi jääneeseen Paimion Rastiin oli vain 5:13.

Jos silmä alkoi ummua aamun pikkutunteina, on kilpailun livestream-lähetys (lähes) kokonaan katsottavissa Kestävyysurheilun sivuilla sekä YouTubessa.

Ensi vuonna uudestaan?


Yhteistyössä
  • NVii
  • Lumonite
  • Marli
  • Pohjola Sairaala
  • Puuha
  • kestävyysurheilu.fi
  • Paimion kaupunki
  • Sievi
  • Grolls
  • Turun konekeskus