Sauvon Ampolasta Turun Impivaaraan 12.-13.6.2020

person Otto Itkonen calendar_today 20.5.2020
Jukka Lamsa / Louna-Jukola
Jukka Lämsän kuva Louna-Jukolasta. Nähdäänköhän sama paikka myös Impivaaran viestissä?

Jukolan viestin peruunnuttua ja koronarajoitusten höllentyessä haluamme tarjota Suomen parhaiden seurojen suunnistajille uuden tavoitteen ja mahdollisuuden kunnon ja taitojen mittaamiseen varsinaissuomalaisessa kesäyössä!

Historian ensimmäiset Jukolan viestit suunnistettiin pisteestä A pisteeseen B jokaisen vaihtopaikan sijainnin ollessa uusi. Viimeinen alkuperäisen muotoinen Jukola suunnistettiin Nurmijärveltä Helsinkiin 9.-10.6.1950. Nyt, 70 vuotta myöhemmin haluamme antaa seuranne suunnistajille mahdollisuuden palata Jukolan viestin alkuaikojen äärelle.

Tervetuloa mukaan ainutkertaiseen Impivaaran viestiin!
Turun Suunnistajat, Paimion Rasti ja Liedon Parma

päivitetty 21.5.2020 klo 01:06

Yhteistyössä
  • NVii
  • Lumonite
  • Marli
  • Pohjola Sairaala
  • Puuha
  • kestävyysurheilu.fi
  • Paimion kaupunki
  • Sievi
  • Grolls
  • Turun konekeskus